Monitorizare, Detectare & Protejare completă a Sistemelor Informatice

Atacurile Cibernetice nu Discriminează! Soluția Completă de Securitate pentru Afacerea Ta

Când vine vorba de protecția datelor, nu există compromis. Datele tale sunt prețioase și trebuie să fie în siguranță. 

Imaginează-ți că datele tale sunt compromise sau pierdute. 

Ce se întâmplă cu reputația ta, cu clienții tăi, cu afacerile tale? Este o situație de coșmar care poate avea consecințe devastatoare pentru afacerea ta. 

Atacurile cibernetice sunt din ce în ce mai frecvente și mai sofisticate, iar datele sunt o parte vitală a oricărei afaceri. 

Fără protecția adecvată, datele tale pot fi furate sau distruse, ceea ce poate duce la pierderea clienților, a veniturilor și a reputației. 

Soluția noastră de protecție a datelor oferă servicii complete, incluzând backup și restaurarea datelor, precum și opțiuni de securitate cibernetică. 

Suntem preocupați permanent să-ți oferim cea mai bună protecție posibilă. Serviciul nostru este adaptabil și poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor specifice ale afacerii tale. 

Protejează-ți datele de riscuri inutile, alege serviciul nostru pentru o protecție completă. 

Imaginează-ți cum te simți știind că datele tale sunt în siguranță, cum poți să dormi liniștit și cum poți conduce afacerea ta cu încredere. 

Nu mai aștepta!

Investește în viitorul și succesul afacerii tale cu soluția noastră revoluționară.
gratuit

Ce cuprinde acest serviciu de protecție a datelor?

Backup automat al datelor – datele tale să fie copiate și păstrate în mod regulat într-un loc protejat, pentru a putea fi accesate în cazul în care se pierd sau se deteriorează.

Restaurare rapidă a datelor –dacă informațiile tale se pierd sau se deteriorează, serviciul nostru te ajută să le recuperezi cât mai repede, pentru a-ți relua activitatea fără întârzieri mari.

Securitate cibernetică – măsuri de apărare împotriva atacurilor cibernetice, precum încercări de fraudă prin e-mail, programe periculoase și alte amenințări digitale.

Monitorizare permanentă: Specialiștii noștri urmăresc neîntrerupt sistemele tale pentru a identifica orice comportament neobișnuit sau puncte slabe.

Asistență tehnică – oferim ajutor pentru orice problemă sau întrebare legată de protecția informațiilor pe care le-ai putea avea.

Rapoarte detaliate – furnizăm informații detaliate despre activitatea sistemului tău, inclusiv despre evenimente de securitate identificate sau remediate.

Personalizare – soluțiile noastre pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor unice ale afacerii tale, luând în considerare dimensiunea și complexitatea sistemelor tale.

Consultanta – serviciul include consultanță pentru a implementa metode și bune practici în domeniul protecției informațiilor și pentru reînnoirea sau dezvoltarea infrastructurii IT, inclusiv în faza de achiziție.

Conformitate – asigurăm asistență pentru a te ajuta să respecți standardele și reglementările în vigoare privind protecția datelor.

Descoperă beneficiile serviciului nostru de Protecție a Datelor

Datele tale vor fi în siguranță chiar dacă ai fi victima unui atac cibernetic sau dacă s-ar produce un dezastru natural.

De asemenea, în caz de pierdere sau deteriorare a datelor, sistemele tale vor fi funcționale în cel mai scurt timp, limitând pierderile care se produc atunci activitatea firmei tale este oprită.

Mai mult de atât:

Vei fi protejat împotriva atacurilor de tip phishing, malware și a softului rău intenționat

Prin monitorizarea continuă problemele care ar putea să apară vor putea fi rezolvate înainte să devină critice

Vei avea la dispoziție specialiști la care să apelezi pentru orice problemă sau întrebare

Vei primi rapoarte detaliate despre activitatea sistemului care te vor ajuta ca împreună cu echipa noastră să iei cele mai bune decizii privind îmbunătățirea sau extinderea sistemelor informatice.

Pentru că afacerea ta este unică vom crea pentru tine soluții personalizate

Vei evita sancțiunile sau amenzile ce pot apărea în cazul nerespectării standardele și regulile privind protecția datelor, inclusiv cele impuse de autorități, cum ar fi GDPR.

Nu mai aștepta!

Investește în viitorul și succesul afacerii tale cu soluția noastră revoluționară.
gratuit

Pentru cine este pachetul Monitorizare, Detectare & Protecție completă a Sistemelor Informatice

Oameni responsabili care știu cât de important este ca datele companiei și ale clienților sunt în siguranță

Antreprenori care știu că tehnologia nu mai este opțională ci mai degrabă o necesitate.

Cei care cred că tehnologia este un factor care accelerează dezvoltarea afacerii și crește productivitatea angajaților

Pentru cine NU este pachetul Monitorizare, Detectare & Protecție completă a Sistemelor Informatice

Pentru cei care sunt de părere că “merge și așa”

Consideră că investiția în tehnologie și inovare este o risipă de bani

Pentru cei care cred că pot face totul singuri

Ce spun clienții noștri?

Super bonusuri:

Bonus 1 - un sistem de management al parolelor gata de folosire, care îi va ajuta pe angajați să folosească parole puternice fără multă bătaie de cap în valoare de 100€/angajat

Bonus 2 - Simulări ale unor atacuri de phishing pentru a testa vigilența și felul în care angajații se comportă în cazul unui atac în valoare de 50 €/angajat

Bonus 3 - Instruire periodică a angajaților pentru conștientizarea securității cibernetice în valoare de 150 €/angajat

Care sunt GARANȚIILE pe care ți le ofer?

Recuperarea datelor în întregime în cazul unui atac cibernetic.

Timp de răspuns și începerea procesului de repunere în funcțiune a sistemelor de operare, în cazul incidentelor grave în maxim 60 de minute.

Recuperarea datelor în întregime în cazul unui atac cibernetic.

Nu mai aștepta!

Investește în viitorul și succesul afacerii tale cu soluția noastră revoluționară.
gratuit