Oferim o ședință de analiză în valoare de 150 Euro. 
Pentru primele 20 de persoane , ședința este gratuită!

Disclaimer

Disclaimer

Introducere

Ultima actualizare: 16-04-2024

Informațiile furnizate de DS Cyberguard („Noi”, „Nouă” sau „Al nostru”) pe cyberhelp.ro („Site-ul web”) au doar scop informativ general. Toate informațiile de pe site-ul web sunt furnizate cu bună credință, cu toate acestea, nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, adecvarea, valabilitatea, fiabilitatea, disponibilitatea sau caracterul complet al oricăror informații de pe site.

În niciun caz nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru nicio pierdere sau daună de orice fel suferită ca urmare a utilizării site-ului web sau a încrederii în orice informații furnizate pe site. Utilizarea de către dvs. a site-ului web și încrederea dvs. în orice informații de pe site-ul web se face exclusiv pe propriul risc.

Prin utilizarea site-ului web, sunteți de acord cu această declinare a responsabilității și sunteți de acord cu termenii acesteia.

Nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de daune suferite în legătură cu utilizarea site-ului nostru.

Dacă nu sunteți de acord cu această declinare a responsabilității, opriți-vă acum și nu accesați sau utilizați acest site web.

2 Declinarea responsabilității privind conținutul

Nu suntem responsabili sau răspunzători în niciun fel pentru niciun conținut postat pe Website-ul nostru sau în legătură cu Website-ul nostru, indiferent dacă este postat sau cauzat de utilizatorii Website-ului sau de Noi. Deși oferim reguli pentru comportamentul și postările utilizatorilor, nu controlăm și nu suntem responsabili pentru ceea ce utilizatorii postează, transmit sau partajează pe site și nu suntem responsabili pentru niciun conținut ofensator, inadecvat, obscen, ilegal sau inacceptabil în alt mod pe care îl puteți întâlni pe site. Nu suntem responsabili pentru comportamentul, online sau offline, al oricărui utilizator al site-ului nostru.

Site-ul web poate conține (sau puteți fi trimis prin intermediul site-ului web link-uri către alte site-uri sau conținut aparținând sau provenind de la terți sau link-uri către site-uri și caracteristici în bannere sau alte reclame. Nu investigăm, monitorizăm sau verificăm astfel de legături externe pentru acuratețe, adecvare, valabilitate, fiabilitate, disponibilitate sau exhaustivitate.

Nu garantăm, nu aprobăm, nu garantăm și nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea sau fiabilitatea oricăror informații oferite de site-uri web terțe legate prin intermediul site-ului web sau al oricărui site sau caracteristică legată de orice banner sau altă publicitate. Nu vom fi parte și nu vom fi în niciun fel responsabili pentru monitorizarea niciunei tranzacții între Dvs. și furnizori terți de produse sau servicii.

4 Mărturii Declinarea responsabilității

Site-ul web poate conține mărturii ale utilizatorilor produselor și / sau serviciilor noastre. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și este posibil să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii produselor și/sau serviciilor noastre. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Rezultatele individuale pot varia.

Mărturiile de pe site sunt trimise în diferite forme, cum ar fi text, audio și / sau video și sunt revizuite de noi înainte de a fi postate. Acestea apar pe Site textual așa cum sunt date de utilizatori, cu excepția corectării greșelilor gramaticale sau de tastare. Este posibil ca unele mărturii să fi fost scurtate din motive de concizie, în cazul în care mărturia completă conținea informații străine care nu erau relevante pentru publicul larg.

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă opiniile și opiniile noastre.

Mărturiile de pe site-ul web nu sunt destinate și nici nu trebuie interpretate ca afirmații că produsele și / sau serviciile noastre pot fi utilizate pentru a diagnostica, trata, atenua, vindeca, preveni sau utiliza în alt mod pentru orice boală sau afecțiune medicală. Nu au fost dovedite sau evaluate clinic mărturii.

5 Fără declinarea responsabilității privind relațiile profesionale

Site-ul nu poate și nu conține sfaturi profesionale. Nu oferim niciun fel de sfaturi profesionale. Informațiile sunt furnizate numai în scopuri generale de informare și educație și nu înlocuiesc consilierea profesională.

În consecință, înainte de a întreprinde orice acțiune pe baza acestor informații, vă încurajăm să vă consultați cu profesioniștii corespunzători. Utilizarea sau încrederea în orice informații conținute pe acest site web se face exclusiv pe propriul risc.

6 Politica hărților

Harta utilizată pe site-ul nostru web este publicată pe web de Google și provine dintr-o licență deschisă. Granițele, numele afișate și denumirile utilizate pe această hartă nu implică exprimarea niciunei opinii din partea noastră sau a poporului său cu privire la statutul juridic al oricărei țări, teritoriu, oraș sau zonă sau delimitarea oricăror frontiere sau granițe.

7 Responsabilitate personală

Recunoașteți că utilizați site-ul nostru în mod voluntar și că orice alegeri, acțiuni și rezultate acum și în viitor sunt exclusiv responsabilitatea dvs.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de orice altă parte pentru nicio decizie luată sau acțiune întreprinsă pe baza informațiilor furnizate pe site.

8 Contactează-ne

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau aveți întrebări cu privire la declinarea responsabilității site-ului nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail la office@cyberhelp.ro.

DREPTURI DE AUTOR 2024 DS Cyberguard. TOATE DREPTURILE REZERVATE.