Oferim o ședință de analiză în valoare de 150 Euro. 
Pentru primele 20 de persoane , ședința este gratuită!

Rezervă o sesiune de consultanță gratuită

cu Dorin Sălăjan 

La DS Cyberguard, suntem ca o familie de specialiști pasionați de tehnologie, întotdeauna gata să vă ajute cu orice provocări pe care le întâmpinați.

Ne mândrim cu diversitatea serviciilor noastre: fie că aveți nevoie de backup și recuperare de date în caz de incidente neașteptate, de o protecție cibernetică de top, de securitate sporită pentru emailurile dumneavoastră sau de gestionarea și întreținerea dispozitivelor, noi suntem aici pentru voi. Pentru noi, nicio problemă nu este prea mare sau prea mică!

Securitatea Datelor Tale este Prioritatea Noastră

1. Backup și recuperare în caz de dezastru

Oferim backup local și în cloud cu posibilitatea de criptare a datelor și scanare anti-malware. Salvăm copii de rezervă pentru fișierele și bazele de date valoroase într-un loc sigur, fie în cloud, pe un server local sau pe ambele. Acest lucru îți permite să controlezi datele tale cu ușurință. Dacă se întâmplă să pierzi datele sau să se producă un dezastru, poți să le recuperezi rapid și să-ți continui activitatea fără întreruperi.

2. Securitate cibernetică avansată

Folosim cele mai avansate soluții de protecție antivirus, malware și ransomware. Sistemul nostru folosește metode de învățare a mașinilor pentru a depista pericolele precis, chiar și pe cele noi sau necunoscute, fără să avem nevoie de actualizări sau setări manuale. Acest lucru înseamnă că sistemul nostru poate reacționa rapid la orice amenințare nouă sau complexă, oferind o protecție mai eficientă împotriva atacurilor.

3. Securitate avansată pentru email

Oferim protecție anti-phishing și anti-spam, minimizând riscul amenințărilor prin folosirea tehnicilor avansate de analiză. De asemenea, detectăm conținutul malițios ascuns prin dezarhivarea recursivă a fișierelor și URL-urilor încorporate și analizarea separată a acestora cu ajutorul motoarelor de detecție dinamică și statică.

4. Managementul și mentenanța dispozitivelor

Monitorizăm parametrii hardware ai computerului tău, cum ar fi procesorul, memoria RAM sau spațiul de stocare. Ideea este de a găsi problemele sau orice semne de funcționare slabă înainte ca acestea să cauzeze erori sau să oprească computerul. De asemenea, ne asigurăm că toate computerele și sistemele noastre sunt la zi cu ultimele îmbunătățiri și remedieri de securitate.

Acestea sunt doar câteva dintre serviciile pe care le oferim. Pentru a afla mai multe despre cum putem să îți protejăm afacerea, te invităm să rezervi o sesiune gratuită de evaluare a securității cibernetice.

Nu mai amâna!

Rezervă acum o sesiune gratuită de evaluare a securității cibernetice.

Într-o lume digitală în continuă evoluție, amenințările cibernetice devin din ce în ce mai sofisticate și pot afecta grav reputația și succesul afacerii dvs. Acum este momentul să iei măsuri pentru a te asigura că ești pregătit să combați aceste riscuri!

În cadrul acestei consultanții, vei obține o analiză completă a vulnerabilităților companiei tale în domeniul securității cibernetice, recomandări personalizate pentru a îmbunătăți protecția datelor și a sistemelor tale, precum și un plan de acțiune strategic și adaptat nevoilor tale.

Acțiunea ta de azi va proteja viitorul afacerii tale!