Oferim o ședință de analiză în valoare de 150 Euro. 
Pentru primele 20 de persoane , ședința este gratuită!

Telefonie IP

circle-decor

Sistem PBX virtual

Cele mai bune soluții tehnice pentru clienții noștri.

Descoperiți soluția inovatoare de telefonie VoIP oferită de DS Cyberguard!

Experimentați calitatea audio impecabilă, eficiența costurilor și funcționalitatea extinsă, pentru a vă transforma comunicațiile de afaceri într-o experiență revoluționară.

Alegeți DS Cyberguard și propulsați-vă afacerea în viitor!

Testează gratuit cea mai bună soluție de telefonie VOIP!

Ce oferim

De ce ar trebui să alegeți serviciile noastre

Oferim un pachet complet de servicii de servicii de telefonie VoIP, care să răspundă cerințelor de afaceri diversificate și să contribuie la îmbunătățirea performanțelor de afaceri ale întreprinderilor.

Ești în căutarea unui sistem PBX virtual care să îți îmbunătățească comunicarea în cadrul afacerii tale?

Noi avem soluția perfectă pentru tine - sistemul de telefonie IP 3CX!

Descoperiți puterea și flexibilitatea sistemului nostru de PBX virtual, o soluție avansată care vă transformă afacerea. Acest sistem poate fi gestionat cu ușurință prin intermediul unei interfețe web intuitive, oferindu-vă controlul deplin asupra comunicării în cadrul companiei.

Cu sistemul nostru, utilizatorii pot efectua și primi apeluri prin intermediul telefoanelor IP, precum și prin intermediul aplicațiilor pentru desktop sau mobil. În plus, sistemul nostru oferă funcții esențiale precum transcrierea apelurilor înregistrate, căutarea în director, conferințe telefonice, mesagerie vocală și integrare cu aplicații populare precum CRM, e-mail și calendar.

Unul dintre avantajele majore ale sistemului nostru este personalizarea mesajelor de răspuns automat și a fluxului de apeluri. Aceasta oferă o experiență personalizată utilizatorilor, creând o interacțiune mai eficientă și mai plăcută.

Și mai mult, sistemul nostru este scalabil. Acest lucru înseamnă că afacerea ta poate adăuga noi linii sau utilizatori în doar câteva minute, fără probleme sau întârzieri.

Ne luăm securitatea în serios. De aceea, sistem PBX virtual oferă opțiuni avansate de securitate, precum criptarea în timp real a apelurilor și autentificarea utilizatorilor.

Pentru a îmbunătăți comunicarea și colaborarea între echipe, sistemul nostru vine cu o serie de soluții de colaborare. Acestea includ conferințe telefonice, chat între echipe, partajarea ecranului și înregistrarea apelurilor.

Sistem PBX virtual poate fi personalizat și adaptat nevoilor și cerințelor afacerii tale. Oferim soluții de colaborare adaptate pentru a-ți îmbunătăți procesele interne și a-ți crește productivitatea.

🚀🔒Transformă-ți modul in care comunici! 🚀

Dacă dorești să experimentezi beneficiile sistemul PBX virtual înainte de a lua o decizie, suntem bucuroși să îți oferim o versiune gratuită de probă! 🎉

Această versiune îți va permite să testezi toate funcțiile și caracteristicile sistemului nostru, fără niciun cost. 💰

Așadar, nu ezita să ne contactezi și să îți ceri versiunea gratuită de probă astăzi! Vei avea ocazia să vezi cât de eficient poate fi un sistem PBX virtual în îmbunătățirea comunicării și colaborării în cadrul companiei tale.

Nu pierde ocazia de a-ți aduce afacerea la următorul nivel! 🚀

Mărturii ale clienților

Despre ce vorbesc?