Oferim o ședință de analiză în valoare de 150 Euro. 
Pentru primele 20 de persoane , ședința este gratuită!

Păstrați-vă datele în siguranță cu serviciile noastre de securitate cibernetică pentru firme de contabilitate.

Atacurile informatice nu aleg victimele. Descoperă soluţia de securitate adecvată pentru afacerea ta."

În calitate de proprietar de afacere, știți cât de important este să păstrați în siguranță informațiile clienților tăi.

Având în vedere amenințarea din ce în ce mai mare a atacurilor cibernetice și a încălcărilor de date, asumarea oricărui risc cu datele tale nu este o opțiune.

Din fericire, serviciile noastre fiabile și personalizate de securitate cibernetică pentru firme de contabilitate te pot ajuta să atenuați aceste îngrijorări.

Serviciile noastre complete de securitate cibernetică pentru firme de contabilitate sunt special concepute pentru proprietarii de birouri de contabilitate.

Cu serviciile noastre profesionale, puteți avea încredere că datele tale sunt întotdeauna protejate și securizate.

Echipa noastră de experți se va ocupa de tot, de la implementare până la întreținere, iar tu te vei putea concentra pe gestionarea afacerii.

Serviciile noastre gestionate de backup și securitate a datelor nu sunt concepute doar pentru a-ți proteja afacerea împotriva unor potențiale încălcări ale datelor, ci și pentru a-ți oferi liniște sufletească.

Așadar, de ce să mai aștepți?

Încearcă serviciile noastre de securitate cibernetică pentru firme de contabilitate astăzi și vezi diferența pe care o pot face soluțiile noastre fiabile și sigure pentru protecția datelor.

Nu mai aștepta!

Soluția noastră poate contribui la succesul afacerii tale. Ai încredere în expertiza noastră și fă primul pas spre deblocarea potențialului afacerii tale. Hai să lucrăm împreună pentru a-ți duce afacerea la nivelul următor!
gratuit

Caracteristici care te vor cuceri:

Sistemul nostru de backup de ultimă generație oferă criptare și automatizare pentru o protecție perfectă a fișierelor tale, fie că sunt locale sau în cloud. Datele tale sunt întotdeauna protejate și securizate, oferindu-ți liniște și lăsându-te să te concentrezi asupra sarcinilor zilnice.

Putem recupera rapid informațiile pierdute sau deteriorate pentru a preveni întârzierile în activitatea ta. Serviciile noastre sunt fiabile și gata să te ajute oricând ai nevoie de ele.

Am implementat măsuri de vârf în materie de securitate cibernetică pentru a vă proteja împotriva amenințărilor digitale, cum ar fi e-mailurile frauduloase și programele malware. Contează pe noi pentru a-ți proteja în mod proactiv datele și pentru a rămâne încrezător în fața oricărei provocări.

Oferim monitorizare a sistemului de securitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7, cu alerte în timp real, oferindu-vă liniște în orice moment. Este ca și cum ai avea propriul tău paznic personal care te supraveghează zi și noapte!

Suntem aici să vă ajutăm cu asistență tehnică și consultanță de specialitate pentru orice problemă tehnică sau întrebare legată de sistemul IT al companiei dumneavoastră. Ne concentrăm în a vă oferi cele mai bune soluții și răspunsuri eficiente în cel mai scurt timp.

Vă putem oferi rapoarte detaliate despre activitatea sistemului și despre evenimentele de securitate apărute. Echipa noastră răspunde rapid la întrebări pentru a se asigura că sistemul funcționează în siguranță și fără probleme. Contactează-ne oricând ai nevoie de ajutor!

Planurile noastre sunt adaptabile și se pot potrivi nevoilor unice și dimensiunii afacerii tale. Suntem convinși că ne putem integra perfect serviciile pentru a vă duce operațiunile de afaceri la un nivel cu totul nou.

Serviciul nostru de consultanță pune la dispoziție profesioniști cu experiență pentru a garanta sisteme IT sigure și eficiente, cu modernizări de ultimă oră. Puteți avea încredere în competența noastră pentru a vă ridica infrastructura tehnologică și a vă revoluționa afacerea.

Oferim asistență pentru a asigura conformitatea cu reglementările privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Suntem pregătiți să te ajutăm să îndeplinești cerințele legale, să implementezi politici și să protejezi datele personale ale clienților tăi.

Descoperă beneficiile irezistibile ale serviciilor noastre

Datele tale vor rămâne în siguranță chiar și în cazul unui atac cibernetic sau al unui dezastru natural.

Vei minimizarea riscurile legate de pierderea datelor și atacurile cibernetice

Clienți tăi vor fi mulțumiți și încrezători în legătură protecția datelor lor

Vei economisi timp și resurse pe care le poți investi în dezvoltarea afacerii

Ai acces la expertiza tehnică de top și cunoștințe la zi despre amenințările și soluțiile de securitate

Nu mai aștepta!

Investește în siguranța și succesul afacerii tale cu soluția noastră revoluționară.
gratuit

Pentru cine este pachetul de securitate cibernetică pentru firme de contabilitate

Oameni responsabili care știu cât de important este ca datele companiei și ale clienților sunt în siguranță

Antreprenori care știu că tehnologia este o necesitate, dar implică riscuri de securitate cibernetică

Cei care știu că a colabora cu o echipă de specialiști este mai ieftin decât să angajezi un specialist

Pentru cine NU este pachetul de securitate cibernetică pentru firme de contabilitate

Pentru cei care sunt de părere că “merge și așa”

Consideră că investiția în tehnologie și inovare este o risipă de bani

Pentru cei care cred că pot face totul singuri

Mărturii care te vor convinge

Super bonusuri:

Bonus 1 - un sistem de management al parolelor gata de folosire, care îi va ajuta pe angajați să folosească parole puternice fără multă bătaie de cap în valoare de 100€/angajat

Bonus 2 - Simulări ale unor atacuri de phishing pentru a testa vigilența și felul în care angajații se comportă în cazul unui atac în valoare de 50 €/angajat

Bonus 3 - Instruire periodică a angajaților pentru conștientizarea securității cibernetice în valoare de 150 €/angajat

Care sunt GARANȚIILE pe care ți le ofer?

Protecție Avansată: Garantăm că sistemul dvs. de securitate cibernetică va fi întotdeauna la cele mai înalte standarde, folosind tehnologii avansate pentru a vă proteja datele și informațiile sensibile.

Răspuns Rapid: În cazul unei breșe de securitate, echipa noastră de experți va răspunde imediat pentru a limita daunele și a restabili securitatea. Vă garantăm un timp de răspuns rapid și eficient.

Monitorizare Continuă: Oferim monitorizare 24/7 a sistemelor dvs. pentru a detecta și a preveni orice încercare de atac cibernetic. Vă garantăm că veți fi întotdeauna protejat, indiferent de ora sau zi.

Nu mai aștepta!

Investește în siguranța și succesul afacerii tale cu soluția noastră revoluționară.
gratuit