Microsoft 365 dispune de o suită puternică de instrumente de productivitate bazate pe cloud. Acestea te pot ajuta să lucrezi mai inteligent și mai rapid. Microsoft a fost constant în avangarda inovației. M365 a fost unul dintre primele instrumente all-in-one bazate pe cloud, introdus sub numele de Office 365 în 2013. Acum, Microsoft și instrumentele sale pentru afaceri se află în fruntea inovațiilor generative AI.

Platforma Microsoft 365 a adăugat unele inovații AI impresionante. Acestea sunt integrate în instrumente precum Word, Excel, PowerPoint, Teams și altele. Dacă știi cum să le folosești, aceste caracteristici inteligente îți pot îmbunătăți experiența. De asemenea, pot crește semnificativ productivitatea ta.

În continuare, vom explora unele dintre modurile în care poți valorifica noile inovații AI ale Microsoft 365. Astfel încât să poți obține mai mult din munca ta.

Microsoft Copilot: Un Factor de Schimbare în Colaborare

Microsoft Copilot este bijuteria coroanei inovațiilor AI ale Microsoft. Este conceput să fie colaboratorul tău virtual. Te poate ajuta să generezi cod, să scrii documente și chiar să redactezi emailuri mai eficient. Acest instrument alimentat de AI este construit pe fundațiile tehnologiei ChatGPT de la OpenAI. Acest lucru îi permite să înțeleagă contextul și să anticipeze nevoile tale. Precum și să genereze conținut într-un mod remarcabil de asemănător cu cel uman.

Iată unele dintre instrumentele din universul Microsoft care incorporează Copilot:

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Outlook
  • Teams
  • Edge
  • Windows
  • Bing
  • Dynamics 365 Sales

Cum poți profita de beneficiile oferite de Microsoft Copilot? Iată câteva moduri de a te bucura de eficiența și economia de timp pe care le aduc.

1. Accelerează Crearea Documentelor

În domeniul creării documentelor, Copilot strălucește ca un companion de scriere versatil. Ajută la redactarea unui raport, la crearea unei prezentări sau la compunerea unui email. Copilot oferă sugestii inteligente, ajutându-te să îți exprimi gândurile mai eficient. Accelerează procesul de scriere. De asemenea, asigură că conținutul tău este clar, concis și adaptat publicului tău.

2. Îmbunătățește-ți Experiența în Întâlnirile Teams

Una dintre principalele forțe ale Copilot este capacitatea sa de a îmbunătăți colaborarea între echipe. Poate crea răspunsuri coerente și conștiente de context. Cum ar fi un rezumat al notițelor întâlnirii și o listă de acțiuni de urmat. O altă caracteristică utilă este capacitatea de a recupera ce ai pierdut. Ai ajuns târziu la o întâlnire Teams? Poți să îi ceri să îți rezume punctele importante ale conversației de până acum.

3. Creează Prezentări PowerPoint cu Ușurință

Mai mulți oameni pot deveni „Maeștri PowerPoint” cu Copilot. Caracteristicile infuzate cu AI în PPT pot crea un set de slide-uri pentru tine bazat pe prompturi textuale. Poate accesa imaginile de stoc ale Microsoft pentru a-ți completa slide-urile. Copilot va sugera, de asemenea, text de utilizat pe baza temei prezentării tale. Ai nevoie de ajutor cu un PowerPoint? Instrumentul poate reorganiza slide-urile pentru un flux mai bun al prezentării.

4. Bucură-te de Insight-uri Inteligente de Afaceri în Excel

O altă inovație AI nouă în Microsoft 365 este Excel Ideas. Această caracteristică te poate ajuta să analizezi și să vizualizezi datele cu ușurință. Excel Ideas poate detecta automat modele și tendințe în datele tale. Va sugera diagrame, tabele și rezumate care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. De asemenea, poți folosi Excel Ideas pentru a pune întrebări în limbaj natural despre datele tale. Cum ar fi, „Care este vânzarea medie pe regiuni?” sau „Care produs are marja de profit cea mai mare?” Vei obține răspunsuri instant în forma de diagrame sau formule.

5. Economisește Timp în Outlook cu Ajutorul AI

Toți primim acele emailuri lungi din când în când. Cele pe care le trimitem la fundul inboxului pentru când avem mai mult timp. Ei bine, noua caracteristică Copilot în Outlook poate ajuta. Trebuie doar să îi ceri să îți rezume punctele cheie ale unui email pentru a te salva de timpul de citire. De asemenea, poți folosi Copilot în Outlook pentru a ajuta la scrierea emailurilor. Va economisi ajutor oferind o primă schiță. Precum și sugerând răspunsuri la emailurile din inboxul tău.

Un Viitor al Productivității Inteligente

Pe măsură ce îmbrățișăm era productivității inteligente, Microsoft 365 devine mai puternic. Noile sale inovații AI deschid calea pentru un mediu de lucru mai eficient. Incorporând aceste capacități în fluxul tău de lucru zilnic, rămâi competitiv. De asemenea, stabilești ritmul pentru viitorul muncii.

Accesează Viitorul cu Serviciile Noastre M365

Angajamentul Microsoft 365 pentru îmbunătățire continuă asigură că ai instrumentele de ultimă generație necesare pentru a rămâne înainte, a inova și a prospera. În special într-un peisaj digital în rapidă evoluție. Îmbrățișează puterea AI. Deblochează o nouă dimensiune a productivității cu Microsoft 365. Echipa noastră de experți M365 te poate ajuta să te asiguri că beneficiezi pe deplin de aceste caracteristici. Precum și de cele noi pe care Microsoft le dezvoltă și le implementează în lunile următoare. Vom ajuta echipa ta să economisească timp și să îmbunătățească rezultatele financiare.